"NIKO NEMA KREDIBILITET KAO VUČIĆ"! Ana Brnabić tvrdi da predsednik treba da ide u Tiranu! IMALA ŠTOŠTA DA KAŽE I O RADI TRAJKOVIĆ!

Autor:

Vesti

04.12.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Branabić rekla je u večerašnjem Hit Tvitu da je važno da predsednik Vučić ode na samit u Tiranu.

"NIKO NEMA KREDIBILITET KAO VUČIĆ"! Ana Brnabić tvrdi da predsednik treba da ide u Tiranu! IMALA ŠTOŠTA DA KAŽE I O RADI TRAJKOVIĆ!

Foto: Printskrin/RTV Pink

Ana Brnabić, premijerka Srbije

- On je uspeo i niko drugi da osmisli i implementira kampanju oko priznavanja, možemo svi da se busamo u grudi, on je smislio i rekao kako će se implementirati sve. Zbog toga mislim da je važno da on bude u Tirani. Niko nema takav politički kredibilitet kao što ima Aleksandar Vučić - dodala je ona i dodala:

- Ja nisam znala za tvit Vesne Pusić gde ona pokazuje svoj neverovatan demokratski potencijala i da koga briga što Srbe treba da predstavlja neko ko je dobio 0,2 odsto na izborima. Ja čestitam gospođo Rado Trajković, vi ste jedna hrabra gospođa koja hoće da predstavlja Srbe na Kosovu i Metohiji iz Beograda - rekla je Ana Brnabić.

Ona je rekla da je Trajković rekla da su Srbi ubili Olivera ivanovića, takve stvati ni Aljbin Kurti ne bi govorio.

- Kakve bljuvotine ona izgovara samo, i sve je to za nju u redu i prihvatljivo. Ona i Rašić imaju obraz da predstavljaju Srbe sa 1.500 glasova. Sramota je, ali je Kurti u njima našao ozbiljne saradnike - kaže Brnabić.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading