ŠOLAKOV LOV NA DANILA VUČIĆA! Specijalna operacija u najgore vreme: OTKRIVAMO - POKRENUT TAJKUNSKI UDAR NA PREDSEDNIKA!

Autor:

Vesti

23.11.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medijski mogul Dragan Šolak, pod čijim direktnim diktatom posluju propagandna glasila poput Danasa, Nove i N1, praktično je otvorio sezonu lova na Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, otkriva Republika.

ŠOLAKOV LOV NA DANILA VUČIĆA! Specijalna operacija u najgore vreme: OTKRIVAMO - POKRENUT TAJKUNSKI UDAR NA PREDSEDNIKA!

Foto: Tanjug/printscreen

Kako tvrde upućeni, specijalna medijska operacija čiji je arhitekta opozicioni tajkun, dolazi u najgorem mogućem trenutku, s obzirom na to da premijer samozvanog nezavisnog Kosova Aljbin Kurti nedeljama unazad pali vatru u južnoj srpskoj pokrajini, o čemu je Republika u više navrata pisala.

- Njihov cilj je jasan - oni se nadaju da će preko Danila Vučića uspeti da slome predsednika da popusti kako pred zahtevima tajkuna, tako i kad je u pitanju Kosovo - objašnjava sagovornik Republike upoznat sa detaljima Šolakovog paklenog plana.

Prema njegovim rečima, u tajkunskim glasilima poput Danasa, Nove i N1, vlada praktično vlada vanredno stanje, pošto su novinari i fotoreporteri navedenih kvazi-medija kao top prioritet dobili zadatak da na svakom mestu prate i pokušaju da dođu do Danila Vučića, pokušavajući da konstruišu bilo kakvu kompromitujuću situaciju koju bi posle koristili u napadu na predsednika i državu.

- Da vas podsetim, slična hajka protiv Danila povela se i na prošlom Svetskom prvenstvu. Tada su ga bez ikakvih dokaza optuživali za sve i svašta. Jer, ako je sin predsednika, on ne sme ni da gleda utakmicu! Šta da radi, da sedi kod kuće samo da bi udovoljio licemerima iz samozvanih medija - navodi naš izvor.

Republika

Foto: Promo Public

Dragan Šolak

Kako on navodi, šolakovci su dobili izričito naređenje da sve tekuće teme stave u drugi plan, a Danila Vučića postave u epicentar medijske opservacije. 

- Da vas podsetim i to da ovo nije prvi put da je porodica predsednika Vučića na udaru, bilo da tajknuski mediji proganjaju predsednikovog brata Andreja ili njegovog sina Danila - ističe naš izvor.

Upravo o hajci koju šolakovi medijski megafoni provode protiv Vučićeve porodice, Republika je u više navrata izveštavala.

Iako se, dakle, ne libe da na svakom mestu i u svakoj prilici udaraju na porodicu šefa države, mada su im puna usta priče o tome da je porodica svetinja i da se u političkoj borbi napadi na porodicu smatraju nedozvoljenim sredstvima, kada se o njihovim bližnjim otkriju kompromitujući podaci, vajni opozicionari kukaju na sav glas.

Poslednji takav primer je primer poslanika Radomira Lazovića, koji danima neće da odgovori na pitanja o tome da li je njegov otac učestvovao u silovanju Amerikanke, o čemu je Republika takođe već pisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading