SAD IM NI EVROPSKA UNIJA NE VALJA! Vjosa Osmani osula drvlje i kamenje po Žozepu Borelju! SKANDALOZNO!

Autor:

Vesti

21.11.2022

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmani je rekla da Borelj "ne poštuje osnovne principe neutralnosti".

SAD IM NI EVROPSKA UNIJA NE VALJA! Vjosa Osmani osula drvlje i kamenje po Žozepu Borelju! SKANDALOZNO!

Foto: youtube.com/Kohavision - KTV

Predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani reagovala je nakon izjave visokog predstavnika Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozepa Borelja, optuživši ga za pristrasnost, prenosi Reporteri.

 

 

Osmani je rekla da Borelj "ne poštuje osnovne principe neutralnosti".

- Prvo pravilo svakog procesa medijacije je nepristrasnost. Ono što smo danas videli od gospodina Borelja je da je bio očigledno pristrasan, priklonio se agresoru i predstavljao potpuno iskrivljenu stvarnost. Da je Borelj poštovao osnovne principe neutralnosti, on bi Srbiji pomenuo bar neki od ovih prekršenih Briselskih sporazuma, umesto da optužuje Kosovo - napisala je Osmani.

Dodala je da Kosovo nikada neće odustati od jasnog cilja dugoročnog mira i stabilnosti, kao i reda i zakona na celoj svojoj teritoriji.

- Mir i stabilnost se ne mogu postići prilagođavanjem onima koji imaju hegemonističke ambicije. Ali, Kosovo nikada neće odustati od jasnog cilja dugoročnog mira i stabilnosti, kao i reda i zakona na celoj svojoj teritoriji.

Pre Vjose Osmani, i Aljbin Kurti je kritikovao Borelja zbog odustajanja od marta 2023. godine kao konačnog datuma za normalizaciju odnosa tzv. Kosova i Srbije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ja

22.11.2022 21:14

Poskupeo koncetrat za krmace pa je nervozna nemojte joj zameriti a i murtiju su ljujali previse kavez pa su oboje istaumirani

Predrag

23.11.2022 15:05

Ja slatko si me nasmejao, bravo za clanak od reci do reci sve si kazao kako jeste