ALBANCI PROVOCIRALI INDIJCA JER ŽIVI U SRBIJI: Je l' ti sad dobar Beograd? On im ODBRUSIO za sve pare, pa spomenuo i Kosovo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.11.2022

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indijac koji je postao medijska tema kada je priznao da stan u Beogradu, u kom živi već godinu dana, plaća 600 evra, sada se susreo sa novom "turom" komentara, nakon što je vest o njemu obišla domaće medije.

ALBANCI PROVOCIRALI INDIJCA JER ŽIVI U SRBIJI: Je l' ti sad dobar Beograd? On im ODBRUSIO za sve pare, pa spomenuo i Kosovo! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/ aakashahlawatvlo

A među komentarima našao se i jedan nalog iz Albanije, koji je napisao:

- Je li ti Beograd još uvek dobar, brate?

- Uvek - odgovorio je kratko Indijac.

Inače, ovaj dečko u centar pažnje je dospeo kada je otkrio da jednosoban stan u Beogradu, kod hale Pionir, plaća 600 evra, pa su mu ljudi u salvama komentara poručivali da je to previše, i da ga maltene pljačkaju, prenosi Kurir.

"Mnogo je to moj prijatelju, 300 evra maksimalno za takav tip stana", "Možeš da iznajmiš dve sobe u Španiji za te pare", "Nemaš čak ni trpezarijski sto", neki su od komentara.

Promoviše Beograd i Srbiju

On inače u svojim videima promoviše Beograd, a u jednom od njih pitao je prolaznike da zarše rečenicu "Kosovo je..."

No, bes albanskih trolova izazvao je kada je napravio video u kom je izneo stav da je Srbija najbolja zemlja na Balkanu, bez konkurencije.

Oni su u odgovoru na video napisali "1999", aludirajući na NATO agresiju nad Srbiju.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading