PREPOTENTNO I NADOBUDNO! Hoće da se POIGRAVA sa Srbijom: Brazilac bez dlake na jeziku uoči okršaja sa "Orlovima" u Kataru!

Autor:

Sport

21.11.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac najavljuje "sambu" protiv "Orlova".

PREPOTENTNO I NADOBUDNO! Hoće da se POIGRAVA sa Srbijom: Brazilac bez dlake na jeziku uoči okršaja sa "Orlovima" u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Brazila Rafinja i Nejmar

Fudbaler Barselone Rafinja dao je izuzetno prepotentnu izjavu pred okršaj sa Srbijom.

Rafinja na "Orlove" gleda kao na usputnu stanicu za petostrukog prvaka sveta, a krajnji cilj je jasan - finale Mundijala.

DEŠAVANJA SA MUNDIJALA MOŽETE PRATITI UŽIVO

Bez obzira na selekciju sa kojom ćemo se suočiti, mi imamo svoj način igre. Znamo šta može da nam predstavlja problem protiv rivala, selektor nam govori o prednostima i manama protivnika, ali u svakom slučaju mi ne odstupamo od svog stila igre. Kada je u pitanju kreativnost i driblanje, Tite nam pruža podršku, podiže samopouzdanje i dozvoljava da igramo svoj fudbal, ali, naravno, zna se kada možemo da driblamo, a gde je potrebna ozbiljnost i jednostavnost - izjavio je Rafinja, a potom je dodao:

- Stekli smo poverenje navijača učinkom u poslednje četiri godine, radom i ostvarenim brojkama. Sve što je urađeno je postignuto uz mnogo truda i napora, i rezultat je nagrada. Svesni smo svog potencijala, ali da bismo došli do finala moramo da igramo utakmicu po utakmicu. Neophodno je da smo glavom sada samo u utakmici sa Srbijom, da protiv njih odigramo najbolju moguću utakmicu i da steknemo samopouzdanje kojim ćemo stići do kraja - rekao je Rafinja.

Podsetimo, meč Srbija - Brazil na programu je u četvrtak od 20 časova, a videćemo da li će selektor Dragan Stojković Piksi uspeti da napravi novi podvig sa svojim izabranicima protiv favorizovanog "selesaa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading