ŠOK ZA SRBIJU: Tek što su stigli u Katar, "Orlovi" LETE s Mundijala

Autor:

Sport

19.11.2022

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija se neće dugo zadržati na Svetskom prvenstvu, ako je verovati stručnjacima sa Oksforda.

ŠOK ZA SRBIJU: Tek što su stigli u Katar, "Orlovi" LETE s Mundijala

Foto: Starsport

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje za manje od 24 sata, pošto se otvara u nedelju, 20. novembra, utakmicom između domaćina turnira Katara i selekcije Ekvadora, koja je zakazana sa 17 časova.

Uoči Mundijala u Kataru su mnogi stručnjaci, ali i laici, prognozirali ishod šampionata. Tako su objavljene prognoze po kojima će "Zlatna boginja" završiti u rukama Argentinaca, Brazilaca, Francuza, ali i naših "Orlova".

Sada je na red došla prognoza genijalaca sa Oksforda, koji su milion puta simulirali grupnu fazu takmičenja, a još 100.000 puta nokaut fazu.

Republika

Foto: Printscreen/reddit/anotherloss

Prognoza stručnjaka sa Oksforda

Prema njihovoj prognozi, titulu prvaka sveta će osvojiti reprezentacija Brazila, koja će u finalu nadigrati selekciju Belgije.

Prethodno će "Karioke" u polufinalu savladati najljućeg rivala, Argentinu, dok će se Belgijanci finala dokopati preko aktuelnog šampiona planete Francuske.

Stručnjaci sa Oksforda smatraju da će u četvrtfinalu stati Holandija, Španija, Engleska i Portugal, dok će se u osmini finala mundijalski put završiti za Iran, Dansku, Hrvatsku, Urugvaj, Ekvador, Meksiko, Nemačku i Švajcarsku.

Iz toga možete zaključiti da fudbalska reprezentacija Srbije nije prošla grupu u Oksfordovoj simulaciji, a ističe se da će "Orlovi" grupu okončati kao treći, iza Brazila i Švajcarske, ali ispred Kameruna.

Republika

Foto: FSS

Reprezentativci Srbije na generalci protiv Bahreina

Ukoliko se to zaista dogodi, reprezentativci Srbije, koji su dan pre početka Mundijala stigli u Katar, neće se dugo zadržati tamo.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija će takmičenje na Mundijalu započeti 24. novembra protiv Brazila. Potom će četiri dana kasnije odmeriti snage sa Kamerunom, a 2. decembra će se sastati sa Švajcarskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Sedi 1

19.11.2022 21:41

Ako su stručnjaci sa Oksforda onda imamo šanse⚽💪

Milovan

20.11.2022 09:49

Za koga vi radite za ušljive englezi jadniste

Olivera

21.11.2022 08:29

Vau kakvi strucnjaci🙄🙄evo pa oni se bre nisu ni raspakovali nista vi ne brinite?!!! 🙄🙄Videcemo ko ce koga da isprati iz Katra na kraju!!!!

Алексс

21.11.2022 13:57

Мрш стоко англиканска