OGLASIO SE ŽUKA PRED SRBIJA - BRAZIL: Bivši as Partizana sa nestrpljenjem čeka NADIGRAVANJE VELIKANA u Kataru!

Autor:

Sport

21.11.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonelo: Voleo bih da se vratim jednog dana i to kao trener Partizana!

OGLASIO SE ŽUKA PRED SRBIJA - BRAZIL: Bivši as Partizana sa nestrpljenjem čeka NADIGRAVANJE VELIKANA u Kataru!

Foto: Starsport

Ljubitelji fudbala s velikim nestrpljenjem očekuju duel Srbije i Brazila (četvrtak, 20.00) na Svetskom prvenstvu u Kataru. Među njima je i bivši igrač Partizana Antonelo Žuka, koji je crno-beli dres nosio dve sezone 2007-2009. On veruje da će duel ove dve reprezentacije biti prava fudbalska poslastica.

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO NA NAŠEM LAJV BLOGU

- Još malo je ostalo do duela Srbije i Brazila, jedva čekam da počne. Uživaću da gledam nadigravanja velikana. Posebno jer imate igrače u najjačim evropskim ligama - objasnio je Žuka.

Republika

Foto: Starsport

Mitrović i Vlahović

Uoči starta Grupe G na Mundijalu u Brazilu vlada velika euforija, a Žuka objašnjava da je sve podređeno fudbalu.

- Sve je u znaku Svetskog prvenstva i fudbala, vlada velika euforija. Posebno jer smo mi jedni od favorita, kao i na prošlim takmičenjima. Imamo dobar tim i kvalitetne igrače. Posebno smo dobri u napadu. Verujem da možemo da uđemo u borbu za titulu u Kataru. Navijaću svim srcem za to - poručio je Žuka.

Brazilski Bombarder, kako glasi nadimak bivšeg igrača Partizana, od odlaska iz Humske nije bio u Beogradu, ali redovno prati rezultate bivšeg kluba.

- Nedostaje mi Srbija, volim vašu zemlju. Voleo bih da se vratim jednog dana i to kao trener Partizana. Tamo sam bio lepo prihvaćen. Crno-beli će uvek biti u mom srcu, pratim sve što mogu kada je u pitanju "parni valjak".

Video sam da od dolaska trenera Gordana Petrića igraju mnogo bolje, posebno u Ligi konferencija. Nadam se da će uspeti da smanje zaostatak za Zvezdom, ali neće biti lako - zaključio je Žuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading