PRIŠTINSKI MEDIJI NE KRIJU ISTINU: Borelj je jasno rekao - Kurti je kriv za SVE! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.11.2022

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prištinski mediji ne kriju istinu da je samoproglašeni premijer Aljbin Kurti lažne džave Kosovo odgovoran za ne prihvatenje sporazuma.

PRIŠTINSKI MEDIJI NE KRIJU ISTINU: Borelj je jasno rekao - Kurti je kriv za SVE! (FOTO)

Foto: AP Photo/Olivier Matthys

Žozep Borelj

Prištinski mediji preneli su saopštenje visokog predstavnika za spoljnu politiku EU Žozep Borelja i istakli da je on "proglasio Kosovo krivim i da je saopštio da će obavestiti i zemlje EU".

Foto: Printscreen

Žozep Borelj

- Visoki predstavnik evropske unije oštro je osudio (tzv.) Kosovo, za koje Borelj kaže da nije prihvatio predlog Evropske unije - saopštili su Prištinski mediji.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Tanjug

Žozep Borelj

Visoki predstavnik za spoljnu i bezbednosnu politiku EU Žozep Borelj izrazio je danas žaljenje što nije postignut dogovor Beograda i Prištine o tablicama, i pri tome uputio kritike na račun kosovskih vlasti.

Podsetimo, Borelj je povodom održane vanredne runde razgovora u Briselu istakao da " Posle mnogo sati razgovora dve strane nisu danas došle do dogovora, Vučić prihvatio predloge, Kurti nije, očekujem da Kosovo odmah suspenduje naredne faze zamene registarskih tablica, a da Beograd ne izdaje nove.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading