SNIMIO KAKO MU OTAC TUČE ŽENU, PA ZAVRŠIO U POLICIJI: Tiktoker Marko četiri sata proveo na saslušanju, a ovo su detalji!

Autor:

Zabava

21.11.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko M. saslušan je u policiji zbog videa koji podigao veliku prašinu u javnosti

SNIMIO KAKO MU OTAC TUČE ŽENU, PA ZAVRŠIO U POLICIJI: Tiktoker Marko četiri sata proveo na saslušanju, a ovo su detalji!

Foto: TikTok printscreen

Marko Kolak

Domaća javnost ostala je šokirana kada se na društvenoj mreži TikTok pojavio snimak Marka M. koji snima lajv, dok mu otac tuče ženu, a on pritom ne preduzima ništa.  

Sporni snimak podelio je mišljenja svih onih koji su ga pogledali. Jedni misle da je u pitanju puka borba za klikove, dok drugi smatraju da je zabeležen besramni snimak nasilja u porodici, a on je sada završio u policiji na informativnom razgovoru.

Republika

Foto: TikTok printscreen

TikToker snima dok mu otac tuče ženu

Naime, Marko M. se oglasio na mrežama gde je istakao da je bio na saslušanju i da je tamo zadržan četiri sata i ispitivala su ga tri inspektora. Tom prilikom su mu proveravali telefone.

On je priveden i zbog priča da je bio sa devojčicom od 13 godina.

Inače, Marko je na Tik Toku upisan kao "Markolaki1997", na kanalu ima skoro 60 hiljada pratilaca, a on je svakodnevno na njemu objavljivao video klipove iz privatnog života. Inače, njegov kanal je nedavno ugašen o čemu je govorio i vođa pokreta Levijatan Pavle Bihali.

U nastavku teksta pogledajte kako izgleda video koji je podelio domaću javnost:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading