ISTORIJSKI TRENUTAK NA MUNDIJALU: Kraj sna Lionela Mesija!

Autor:

Sport

21.11.2022

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja prilika za Argentinca da se popne na krov sveta.

ISTORIJSKI TRENUTAK NA MUNDIJALU: Kraj sna Lionela Mesija!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi pred mundijalsku premijeru protiv Saudijske Arabije

Mundijal u Kataru je istorijski za Lionela Mesija, koji sa reprezentacijom Argentine "hvata poslednji voz".

Naime, Mesi će imati poslednju priliku da se sa "Gaučosima" domogne Boginje, a ističe da je potpuno spreman i silno motivisan za nastup na Svetskom prvenstvu.

DEŠAVANJA SA MUNDIJALA MOŽETE PRATITI UŽIVO

 

- Ovo je poseban momenat za mene. Vrlo verovatno poslednje Svetsko prvenstvo i moja poslednja prilika da ostvarim san. San svih nas - rekao je Mesi, a potom je dodao:

Veoma dobro. Došao sam ovde u sjajnom stanju. I fizičkom i psihičkom. Individualno treniranje je samo mera opreza, ništa ozbiljno. Sve je to uobičajeno - naveo je legendarni as Barselone.

Podsetimo da je 35-godišnji Argentinac uspeo da sa nacionalnim timom osvoji Kopa Amerika, a da li će se okititi svetskom titulom videćemo do 18. decembra, za kada je zakazano finale Mundijala.

Argentina će prvi susret grupne faze odigrati u utorak od 11 časova, a smatra se apsolutnim favoritom protiv Saudijske Arabije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading