NEĆE IGRATI U KATARU! Argentina u MINUT DO 12 ostala bez velike UZDANICE!

Autor:

Sport

09.11.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem za "Gaučose" neposredno uoči Mundijala.

NEĆE IGRATI U KATARU! Argentina u MINUT DO 12 ostala bez velike UZDANICE!

Foto: Tanjug/AP

Selektor Argentine Lionel Skaloni na Svetskom prvenstvu neće moći da računa na vezistu Viljareala Đovanija Lo Selsa, što predstavlja veliki hendikep "Čaučosima".

Bivši igrač Totenhema jedna je od glavnih uzdanica Argentinaca, au Katar neće putovati zbog operativnog zahvata koji će morati da izvrši usled povrede mišića noge.

Umesto njega njega poziv bi trebalo da dobije Ezekel Palasios iz Bajera, koji će pokušati da pomogne Lionelu Mesiju i saigračima u napadu na krunu svetskog prvaka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Može li Mesi kao prvak sveta da se oprpsti od dresa nacionalnog tima?

Žreb za Mundijal Argentinu je smestio u grupu C sa Poljskom, Meksikom i Saudijskom Arabijom, a jedna od najkvalitetnijih južnoameričkih selekcija na svetsku titulu čeka od 1986. godine, kada ju je do trona predvodio Dijego Maradona.

Podsetimo da su Švajcarci u sredu saopštili spisak od 26 imena za Katar, Dragan Stojković Piksi će to učiniti u ponedeljak, a izašla je i igrica FIFA 23 sa dodatkom za SP, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading