JEZIVE PRETNJE UPUĆENE DETETU: Predsednik otkrio sve o kriptovanim porukama - evo šta nalogodavac radi!

Autor:

Vesti

20.11.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić naglašava da mogu njega da ubiju, ali da to nije kraj.

JEZIVE PRETNJE UPUĆENE DETETU: Predsednik otkrio sve o kriptovanim porukama - evo šta nalogodavac radi!

Foto: printscreen/TV Prva

Aleksandar Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je gostujući u emisiji "Prva tema" na TV Prva otkro sve o pozadini transparenata navijača košarkaškog kluba Partizan na utakmici koja je održana pre dva dana.

Naime, na utakmici su bila dva transparenta koja se povezuju sa hapšenjima kriminalnog klana Belivuk-Miljković, a jedan od njih je "Pustite grobare na slobodu". Pored štampanih parola navijači su za vreme utakmice vređali predsednika Vučića gotovo sve vreme.

- Drago mi je da ljudi mogu da razumeju jednu stvar - meni niko ne viče "Vučiću pederu" jer je Partizan oštećen. Država daje velike pare klubovima, nigde u Evropi to ne postoji. Košarkaški klub Crvene Zvezde i Partizana dobijaju najveće pare. Jasno je da nije Partizan ugrožen. Reč je o milionima evra datim za njih. Jesam li peder što nisam zveo sankcije Rusiji, što ne dam Kosovo, što sam izgradio puteve?! Prihvatam da uzvikujete to što treba ako je tako. Ali ovo nije razlog. Recite ljudima - "Mrzimo te Vučiću što se boriš protiv koljača, kriminalaca i narko-dilera" - kazao je Vučić i dodao:

- Kad pričate o ubistvima - nismo mi rekli da su svi oni pravili planove za atentat na mene. Tu su samo dvojica koji su uhvaćeni u tom delu. Jedan je napisao da bi posebno uživao kada bi video da mi u najgorim mukama umire dete. Sve imamo crno na belo. Zato se oni bune protiv Skaj aplikacije - otkrio je Vučić i dodao da je sve objasnio Lalić koji ne sme da laže jer onda svaki dogovor otpada.

Vučić naglašava da mogu njega da ubiju, ali da to nije kraj.

- Neće ova zemlja da bude takva da njom vladaju kriminalci, narkodileri i ubice. U poslednjih godinu dana nema mafijaških ubistava u Srbiji - govori Vučić i dodaje:

- Pitam sve žene u Srbiji od 16. do 100 godina starosti - hoćete li da imate državu u kojoj će vaše sinove, muževe i raću da ubijaju, hoćete li da ulicom vladaju narkodileri?!

Otkrio je još jednu važnu stvar:

- Obavestili me - četiri minuta navijaju za Partizan, pa u kriptovanoj poruci od glavnog nalogodavca stiže poruka "vratite se na Vučića" - otkriva predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading