VUČIĆ SE OGLASIO O EKSPLOZIJI U ISTANBULU: Izuzetno su me uznemirile potresne scene

Autor:

Vesti

13.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Tviteru povodom eksplozije u Turskoj.

VUČIĆ SE OGLASIO O EKSPLOZIJI U ISTANBULU: Izuzetno su me uznemirile potresne scene

Foto: Printscreen/KlikTV

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić

Lider Srbije oglasio se na svom zvaničnom Tviter profilu kako bi izjavio saučešće porodicama nastradalih u terorističkom napada u Istanbulu.

- Izuzetno su me uznemirile potresne scene iz centra Istanbula. U svoje i u ime građana Srbije, izražavam duboko saučešće porodicama stradalih, predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu i Vladi Republike Turske, dok povređenima želim brz i uspešan oporavak - naveo je Vučić.

 

 

U nedelju popodne u pešačkoj turističkoj ulici Istiklal u centru Istanbula dogodila eksplozija. Guverner grada Ali Jerlikaja ranije je izjavio da je, prema preliminarnim podacima, u eksploziji poginulo šest osoba, a 81 je povređena. Policija se nalazi na mestu napada i u toku je istraga. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan nazvao je eksploziju „bombaškim napadom“.

Prema njegovim rečima, preliminarne informacije ukazuju da je u pitanju bio teroristički napad.

- Prema preliminarnim podacima, eksplozija u Istiklalu ima znakove terorizma. Odgovorni za ono što se dogodilo u ulici Istiklal dobiće ono što zaslužuju - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading