SRAMOTNIK ponovo uzeo Srbiju u usta pred epski okršaj u Kataru! Vreme je za OSVETU!

Autor:

Sport

13.11.2022

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Rusiji je pokazao kakvim bezobrazlukom pleni na terenu.

SRAMOTNIK ponovo uzeo Srbiju u usta pred epski okršaj u Kataru! Vreme je za OSVETU!

Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri i Granit Džaka

Fudbalska reprezentacija Švajcarske odmeriće se snage sa Srbijom na Mundijalu u Kataru u poslednjem kolu grupe "G", 2. decembra. Prethodno čekaju nas dueli protiv Brazila i Kameruna - 24. i 28. novembra.

Jedan od dva vinovnika incidenta na Mundijalu u Rusiji 2018. godine Granit Džaka, istakao je da je Srbija poslednji rival kojeg je želeo na Svetskom prvenstvu.

Podsetimo, on je zajedno sa Đerdanom Šaćirijem na meču protiv Srbije, pokazao tzv. dvoglavog orla, kao simbol velike Albanije, prilikom proslave drugog gola Švajcarske (2:1):

- Iskreno, Srbija je bila poslednji protivnik kojeg sam priželjkivao. Nadam se da ćemo do meča s njima proći dalje sa dve pobede. Onda možemo da se uhvatimo u koštac sa tom utakmicom bez pritiska - rekao je Džaka za "Blik".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Granit Džaka i Đerdan Šaćiri

Nada se iskusni vezista da će Švajcarci stići daleko na Mundijalu, što da ne, i osvojiti ga.

- Selektor Murat Jakin me je po dolasku pitao gde vidim ovaj tim. Moje mišljenje je da može do titule, mnogo smo napredovali. Moramo tako da razmišljamo. Imamo igrače sa važnim ulogama u jakim ligama, u dobrim timovima - zaključio je jedan od glavnih aduta Švajcaraca. 

Kratko je prokomentarisao i potez kojim je proslavio gol protiv Srbije na prethodnom Mundijalu i rekao da "nije trebalo to da uradi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Драган

13.11.2022 20:20

Није препоручљиво, у уста стављати превише воде. Тешко се прогута. А лопта је још увек округла...