MITROGOL OBJASNIO NEKE STVARI BAHATOM ŠAĆIRIJU: Osveta se služi hladna, u inat svetskoj nepravdi protiv Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.10.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacija na nogama, vreme je!

MITROGOL OBJASNIO NEKE STVARI BAHATOM ŠAĆIRIJU: Osveta se služi hladna, u inat svetskoj nepravdi protiv Srbije! (VIDEO)

Foto: Starsport/montaža

Čitava nacija sa nestrpljenjem čeka početak Svetskog prvenstva u Kataru - 20. novembra utakmicom između Katara i Ekvadora.

Ipak, u Srbiji se broje dani, sati i minuti do meča naše selekcije sa Brazilom, 24. novembra od 20 časova, kada će Srbija krenuti u svoj pohod na Mundijalu. Nakon Karioka sledi četiri dana pauze, a posle toga i duel drugog kola protiv selekcija Kameruna (28. novembar 11 sati).

Republika

Foto: Starsport

Đerdan Šaćiri

Međutim, meč koji svi sa velikom željom iščekujemo jeste duel trećeg kola, protiv starog dužnika - selekcije Švajcarske.

Srbija je pre 4 godine u Rusiji doživela veliku nepravdu na utakmici protiv Švajcarske, na kojoj su Orlovi, nažalost, doživeli poraz od 2:1.

Junak našeg tima na tom meču bio je Aleksandar Mitrović. Bio je nerešiva enigma za Džaku, Šaćirija i drugare, a gol koji je postigao glavom na startu meča bio je iz fudbalskih udžbenika. 

Mitar je uspeo da izbori i penal za naš tim, ali je Feliks Brih tada odlučio da ne dosudi jedanaesterac, iz samo njemu poznatih razloga, pa je Švajcarska golom Đerdana Šaćirija u samom finišu došla do pobede.

Šaćiri se tada poneo bahato i bezobrazno prilikom proslave gola, pokazavši dvoglavog orla, kao simbol velike Albanije i kao podrška lažnoj državi Kosovo. Mitar je tada svojim umećem pokazao ko je fudbaler i sportista (šmeker), za razliku od njegovog rivala koji se poneo krajnje šovinistički.

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović slavi gol protiv Švajcarske

Sada je došlo vreme za osvetu, u poslednjem kolu naše grupe gde imamo šansu da Švajcarskoj vratimo milo za drago i odemo u nokaut fazu Mundijala. Neka Mitar poleti kao i u Rusiji i baci Džaku i Šaćirija na kolena, Srbija se nada takvom scenariju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

27.10.2022 21:24

Aj malo bez nacionalistickih ispada,nek pobedi bolji.