SKANDAL! Ovako se opozicija i tajkunski mediji podsmevaju teškoj situaciji u kojoj se Srbija nalazi! (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.11.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski mediji i predstavnici opozicije se sramno ponašaju dok se odvijaju teški sastanci i čekaju bitne odluke za sve u zemlji.

SKANDAL! Ovako se opozicija i tajkunski mediji podsmevaju teškoj situaciji u kojoj se Srbija nalazi! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Nova S

Tako je tajkunska Nova S objavila tekst da je premijerka "gutala knedle umesto Vučića" u Berlinu, dok su u televizijskoj emisiji ugostili Biljanu Stojković iz koalicije Moramo koja se sladila time što smo "saterani u ćošak".

- Ja vidim da je Aleksandar Vučić priteran u zid. trpi pritiske i sa Zapada i sa Istoka zbog sankcija i Kosova! On je sateran u ćošak! Imam utisak da mu nije lako, što me baš briga, čak mi je i drago što mu nije lako - rekla je uz podsmeh Stojković.

 

 

Ništa manje skandalozan nije ni tekst koji su objavili na svom portalu u kome teške sastanke u Berlinu na kojima je bila premijerka Brnabić nazivaju "vrućim zadatkom" koji joj je uvalio predsednik.

Dalje navode i da je bila vidno neraspoložena i nervozna, a sve zbog toga  što, kako kaže njihov "kredibilni izvor", nismo uskladili spoljnu politiku sa politikom EU.

Foto: Printscreen/Nova S

 

Podsetimo, današnji dan označen je kao jedan od najbitnijih u poslednjih nekoliko meseci. Na poziv prmeijerke, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je vanrednoj sednici Vlade na kojoj je predstavio izveštaj o razgovoru sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, a zatim je ambasadorima Kine i Rusije predočio da je Srbija spremna da poštuje Briselski sporazum, dok priština nije i neće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Had

05.11.2022 14:15

Ne cveta cvece ni u naše preduzeće