BESTIDNICI UDARAJU NA VUČIĆA ZBOG MIGOVA: Šolakovi mediji od špijunskog rata protiv Srbije prave sprdnju!

Autor:

Vesti

02.11.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To što se protiv Srbije vodi špijunski rat u koji su uključene i bespilotne letelice za tajkunske megafone koji se lažno predstavljaju kao nezavisni mediji je povod za sprdnju.

BESTIDNICI UDARAJU NA VUČIĆA ZBOG MIGOVA: Šolakovi mediji od špijunskog rata protiv Srbije prave sprdnju!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić po ko zna koji put našao se na meti prljave medijske hajke takozvanih boraca za nezavisno i objektivno novinarstvo pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka.

Na tajkunskom portalu Nova objavljen je besraman tekst u kome se predsednik Srbije ismeva zbog odlučne reakcije i podizanja Migova nakon što je javnost u Srbiji ostala u neverici kada je obelodanjena informacija da su srpske kasarne pod opservacijom špijunskih dronova.

Foto: printscreen

 

Koristeći se baljezgarijama opozicionih hejtera koji izuzetno ozbiljnu i ostetljivu temu prebacuju na teren sprdnje samo da bi napali srpskog predsednika, Nova je objavila skandalozan tekst pod naslovom "Oćeš zolju sine, da ga dokusuriš: Vučiću se svi smeju zbog cirkusa koji je napravio sa migovima, ovo su najbolje reakcije".

U samom tekstu preneti su uvredljivi tvitovi opozicionih perjanica poput Danila Ikodinovića i Siniše Kovačevića.

- Oćeš zolju sine, da ga dokusuriš - u pokušaju da bude duhovit napisao je Ikodinović, a Nova brže bolje potrčala da prenese.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading