LUTOVČEVA FUNKCIONERKA BELIVUKOV MEGAFON! Demantovala je Zorićeva: Pratim svako suđenje Belivuka i Miljkovića, izrečeno sijaset nebuloza

Autor:

Vesti

26.10.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lutovčeva funckionerka Dragana Rakić, navela je kako je Belivuk kriminalac, koji je prema sopstvenom priznanju imao kontakte sa vrhom države.

LUTOVČEVA FUNKCIONERKA BELIVUKOV MEGAFON! Demantovala je Zorićeva: Pratim svako suđenje Belivuka i Miljkovića, izrečeno sijaset nebuloza

Foto: Tviter printscreen

U izlaganju koje je emitovano na N1, funkcionerka DS Dragana Rakić iznela je niz neistina, u pokušaju da poveže Belivukov klan sa vladajućom partijom i samim njenim vrhom.

- Belivuk, svakako jedan od najvećih kriminalaca, koji je optužen za monstruozna ubistva, jeste proizvod i oruđe Vlade i vlasti Aleksandra Vučića. Veljko Belivuk je jasno, više puta naglasio, da je on član SNS i da je imao direktnu komunikaciju sa najvišim funkcionerima SNS, sa najvišim službenicima u Vladi Republike Srbije i to niko nije demantovao od članova SNS - rekla je Rakićeva.

Nekada prva perijanica ove televizije, koja je jednom prilikom demantovala laži na kojima je insistirao ovaj tajkunski medij, Jelena Zorić, sada novinarka BIRN i Vremena u emisiji Utisak nedelje iznela je detalje sa suđenja Belivuku i Miljkoviću, koji su opovrgli sve što je Rakićeva iznela.

 

 

- Evo šta hoću da kažem, ja pratim svako suđenje, to mi je posao, ja sam novinar hroničar i zapisujem šta govore. I Belivuk i Miljković, tokom iznošenja odbrane izneli su sijaset stvari za koje bi bilo gubljenje vremena, očigledno, da ih tužilac pozove, jer se vidi da lupaju i vidi se da govore nebuloze - navela je novinarka.

Zorićeva je komentarišući jedan od predloga u "Utisku nedelje" obrazložila da su izjave optuženih u slučaju Belivuk, potpuno kontradiktorne.

- Do te mere da im se ne poklapaju datumi, sami sebe poreknu u toku izlaganja. Sve ostalo što oni govore, to su porpilično gluposti, radio je to, radio je ovaj, radio je onaj - zaključila je Zorićeva.

Podsetimo, Zorićeva je najnagrađivanija novinarka u Srbiji u istraživačkom delu profesije, a veliku pažnju iznela su saznanja koja je iznela na Newsmax Adria TV. Tada je objavila da Vučićevog brata Andreja „nema u aferi Jovanjica“, o kojoj je podrobno izveštavala za N1 TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading