IMA LI KRAJA "HEJTU" TAJKUNSKIH MEDIJA: Sada se na njihovom udaru našao MARKO KEŠELJ

Autor:

Vesti

19.10.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekst na Novoj S pokazao pravo lice "objektivnog novinarstva" tajkunskih medija u kome je meta svako ko ima veze sa vladajućom partijom, makar bio i talentovani košarkaš bez ijedne mrlje u karijeri.

IMA LI KRAJA "HEJTU" TAJKUNSKIH MEDIJA: Sada se na njihovom udaru našao MARKO KEŠELJ

Foto: Nova S printscreen

Bio je reprezentativac i miljenik navijača Zvezde: Sad sedi s naprednjacima u Skupštini i aplaudira njihovim gadostima - skandalozan je naslov teksta još skandaloznije sadržine objavljenog na portalu Nova.

Kao što je svima već dobro poznato Marko Kešelj je bivši reprezentativac i igrač Crvene Zvezde, sa zapaženim rezultatima i blistavom karijerom, po čijem je završetku rešio da se uključi u politiku, a zbog toga je najoštrije osuđen od strane medija koji su naklonjeni opoziciji.

Zapravo, ne bi doživeo ovakve reči i u neku ruku medijski linč, da je odabrao opoziciju da joj se priključi, ali pošto je izabrao Srpsku naprednu stranku, osuđen je najgore uvrede.

Foto: Nova S printscreen

Naslov na Nova

Prezir osvedočenih mrzitelja vladajuće partije najočigledniji je bio u momentu kada su napisali kako Kešelj neće ispunjavati svoju ulogu u Skupštini, već da je njegova pojava u Parlamentu u svrhu "stranačke discipline".

- Uspešnu košarkašku karijeru Kešelj je zamenio skupštinskom, a sudeći prema onom što smo do sada mogli da vidimo, malo je verovatno da će se javljati za reč i govoriti o zakonima i predlozima izmena i dopuna zakona - navodi se u tekstu Nova S i dodaje:

- S druge strane, jasno je da će se držati stranačke discipline i da mu neće biti problem da, kao i do sada, apludira i smeje se gadostima koje izgovaraju njegove stranačke kolege na sednicama parlamenta, poput one Milenka Jovanova, njegovog šefa, da je slogan opozicije: „Pravimo ćevape od ljudskog mesa“.

Kešelj nije jedini uspešan i uticajan čovek koji je prošao kroz toplog zeca medija koji su naklonjeni opoziciji.

Među viđenijima koji su doživeli napade tajkunskih medija i to stojički podneli bili su isto i poznati glumci, lekari, pa čak i najbolji sportista sveta Novak Đoković.

Njegova poseta Andrićevom vencu izazvala je pravi revolt ovih medija, a slično su prošli i Bule Goncić, doktora Danica Grujičić, Laza Ristovski, kao i Miki Manojlović samo zato što su otvoreno pružili podršku vladajućoj stranci, kao i njenom lideru Aleksandru Vučiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading