VUČIĆ PONOSAN NA RAD BIE: O kadrovskim rešenjima znaće se sve za vikend

Autor:

Vesti

17.10.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan i radom direktora BIA Bratislavom Gašićem, i radom najvećeg broja pripadnika te službe, koji čuvaju zemlju.

VUČIĆ PONOSAN NA RAD BIE: O kadrovskim rešenjima znaće se sve za vikend

Foto: TV Pink

Aleksandar Vučić i Bratislav Gašić

Na pitanje da li je zadovoljan radom Gašića, i da li će on ostati na čelu BIA, s ozbirom i na spekulacije da bi mogao da se vrati u vladu, Vučić je rekao da je njegovo zadovoljstvo Gašićevim radom nedvosmisleno.

- Što se tiče kadrovskih rešenja - još koji dan sačekajte. Verujem da će se u subotu ili nedelju sve se znati, i o ministrimja i svim drugim ljudima - rekao je Bratislav Gašić.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Bratislav Gašić

Na pitanje da li je zadovoljan radom bila, imajući u vidu i slučaj njegovog prisluškivanja, Vučić je rekao daje ljudima u BIA teško palo to što su ga neki prisluškivali, jer su oni obezbedili različite vrste zaštite, ali da nisu očekivali da neko unutar sistema to može da radi.


Ukazao je i da BIA danas izgleda mnogo drugačije nego pre pet, šest, sedam ili osam godina, "kao da je druga država".

- Vidite kako izgledaju prostorije, situaciiona soba, oprema za praćenje i prislušivanje, oružje... Neuporedivo, nije merljivo, ne može se uporediti sa onim od pre - rekao je Vučić.

Što se tiče angažmana pripadnika BIA, rekao je da nema primedbi i da je za te ljude važno da su uvek na strani Srbije, a ne na strani bilo koje službe, sa istoka ili zapada.

- I prethodnih dana, kada smo imali goste i sa zapada i sa istoka, radeći sve kontraobaveštajne mere, negde i kontrapratnju, ustanovili smo kako ih pripadnici suprotinih službi prate. Tako da smo ličili na Kazablanku, kao da se sve lomi u Srbiji, a ne toliko hiljada kilometara daleko od nas - ukazao je Vučić.

Ali, kaže, šta da se radi kada neko ne može da se iživljava na velikima, pa nađe "malu Srbiju" da se iživljava na njoj.

- A, naše je da Srbiju, našu malu prelepu zemlju sačuvamo za sebe, svoj narod i građane -  rekao je Vučić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading