ANA BRNABIĆ ODBRUSILA OBRADOVIĆU! "Šta je sa Boškom kad svuda vidi LGBT propagandu"!?

Autor:

Vesti

19.10.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo zdravlja treba da se pravi bioetickim pitanjima, kao što su abortus, eutanazija tzv. veštačka inteligencija, sva ta LGBT propaganda, koja ulazi u uždbenike i vrtiće, rekao je Obradović.

ANA BRNABIĆ ODBRUSILA OBRADOVIĆU! "Šta je sa Boškom kad svuda vidi LGBT propagandu"!?

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

Premijerka Ana Brnabić

Premijerka Srbije Ana Brnabić odreagovala je na svom Tviter profilu na skandalozne reči lidera Dveri Boška Obradović, koji je izneo stav da Ministarstvo zdravlja treba da se pozabavi LGBT propagandom, navodeći da pod to spadaju abortus i eutanazija.

 

 

- Bioetika i “takozvana”veštačka inteligencija kao LGBT propaganda?!? Imam baš mnogo pitanja za Boška na ovu temu, a najvažnije je da li je svestan da nije normalno da svuda vidi gej propagandu i da li mu to govori nešto o sebi samom? Svakako, podrška - napisala je premijerka.

Ministarstvo zdravlja treba da se pravi bioetickim pitanjima, kao što su abortus, eutanazija tzv. veštačka inteligencija, sva ta LGBT propaganda, koja ulazi u uždbenike i vrtiće - rekao je Boško Obradović u Narodnoj Skupštini.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bumbar

20.10.2022 04:53

Bravo Ana samo oštro!