Vračar Historical! Macura odbrusila Jeremiću i drugim potpisnicima PROGLASA ZA OKUPLJANJE U ODBRANI KiM! Broj onih koji umeju da rasklope pušku: JEDAN!

Autor:

Vesti

04.10.2022

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Macura je napisala da je broj onih potpisnika koji umeju da raskope puške jedan, broj onih koji se vadio na "ravne tabane" ili služio vojsku u biblioteci od šest do sedam, a da je broj žena nula.

Vračar Historical! Macura odbrusila Jeremiću i drugim  potpisnicima PROGLASA ZA OKUPLJANJE U ODBRANI KiM! Broj onih koji umeju da rasklope pušku: JEDAN!

Foto: Printskrin/Youtube/Tanjug TV

Predsednica udruženja “Mame su zakon” Tatjana Macura na svom instagram profilu objavila je post sa tzv. potpisnicima proglasa za okupljanje u odbrani Kosova i Metohije i komentar u kojem je stavila da je broj onih potpisnika koji umeju da raskope puške jedan, broj onih koji se vadio na "ravne tabane" ili služio vojsku u biblioteci od šest do sedam, a da je broj žena nula.

 

 

Odbrana Kosova Vračar Historical:

- broj onih koji umeju da rasklope pušku: 1- broj onih koji se vadio na "ravne tabane" ili služio vojsku u biblioteci: 6-7- broj žena: 0 - napisala je Macura.

Naime, potpisnici su ocenili da je poslednji trenutak da se promeni kosovska politika Srbije i pripremili deklaraciju o reintegraciji pokrajine u ustavno-pravni poredak Srbije.

Među potpisnicima su Vuk Jeremić iz Narodne stranke, Boško Obradović iz Dveri, Miroslav Vasić iz Zavetnika, Miloš Jovanović iz koalicije NADA...

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading