Vračar Historical! Macura odbrusila Jeremiću i drugim potpisnicima PROGLASA ZA OKUPLJANJE U ODBRANI KiM! Broj onih koji umeju da rasklope pušku: JEDAN!

Autor:

Vesti

04.10.2022

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Macura je napisala da je broj onih potpisnika koji umeju da raskope puške jedan, broj onih koji se vadio na "ravne tabane" ili služio vojsku u biblioteci od šest do sedam, a da je broj žena nula.

Vračar Historical! Macura odbrusila Jeremiću i drugim  potpisnicima PROGLASA ZA OKUPLJANJE U ODBRANI KiM! Broj onih koji umeju da rasklope pušku: JEDAN!

Foto: Printskrin/Youtube/Tanjug TV

Predsednica udruženja “Mame su zakon” Tatjana Macura na svom instagram profilu objavila je post sa tzv. potpisnicima proglasa za okupljanje u odbrani Kosova i Metohije i komentar u kojem je stavila da je broj onih potpisnika koji umeju da raskope puške jedan, broj onih koji se vadio na "ravne tabane" ili služio vojsku u biblioteci od šest do sedam, a da je broj žena nula.

 

 

Odbrana Kosova Vračar Historical:

- broj onih koji umeju da rasklope pušku: 1- broj onih koji se vadio na "ravne tabane" ili služio vojsku u biblioteci: 6-7- broj žena: 0 - napisala je Macura.

Naime, potpisnici su ocenili da je poslednji trenutak da se promeni kosovska politika Srbije i pripremili deklaraciju o reintegraciji pokrajine u ustavno-pravni poredak Srbije.

Među potpisnicima su Vuk Jeremić iz Narodne stranke, Boško Obradović iz Dveri, Miroslav Vasić iz Zavetnika, Miloš Jovanović iz koalicije NADA...

Bonus video:

Komentari (0)

Loading