SLIČNOST JE NEVEROVATNA! Poznata glumica iz filmova za odrasle objavila sliku deteta - ova NBA zvezda je otac!? (FOTO)

Autor:

Sport

04.10.2022

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lana Rouds već je govorila da je otac jedan od košarkaša iz NBA karavana, a kada se vidi fotografija - jasno je i ko je u pitanju!

SLIČNOST JE NEVEROVATNA! Poznata glumica iz filmova za odrasle objavila sliku deteta - ova NBA zvezda je otac!? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lana Rouds pre nekoliko meseci našla se u centru pažnje javnosti kada je, nakon porođaja, istakla da je otac njenog deteta košarkaš koji igra u najjačoj ligi sveta.

I to da je u pitanju NBA zvezda!

Ona je na svet donela dečaka, a mnogi su bili sigurni da je otac Kevin Durent. Ipak, kada je fotografija deteta ugledala svetlost javnosti postalo je jasno da je to netačna informacija.

 

 

Na fotografiji se jasno vidi da dete neverovatno liči na Blejka Grifina koji trenutno nastupa za Boston Seltikse. Javnost je sada ubeđena da je baš on otac, i pored toga što sam Grifin to ne želi da prizna.

Lana je u video snimku gde se pojavljuje sa detetom čak spomenula NBA igrače kada je vlasnik radnje pitao ima li neku poruku za javnost.

- Nemojte imati decu sa NBA igračima. To je još jedan savet - rekla je Lana uz osmeh na licu.

Blejk Grifin trenutno nastupa za Boston Seltikse, a tokom karijere nastupao je za Los Anđeles Kliperse gde je ostavio najdublji trag, zatim Detroit Pistonse i Bruklin Netse.

Šest puta je bio ol-star igrač, 2011. godine bio je najbolji ruki godine, a osvojio je i takmičenje u zakucavanjima.

Grifin već ima dvoje dece sa bivšom verenicom Brajan Kamerun, a sada je, sva je prilika, dobio još jednog sina. Da li će ga vremenom priznati ili će Lana Rouds sama morati da ga izdržava ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading