Boško kao bos po trnju, Krkobabić ga vratio na fabričko podešavanje

Autor:

Vesti

18.10.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se proslavio u duelu.

Boško kao bos po trnju, Krkobabić ga vratio na fabričko podešavanje

Foto: Tanjug, E-stock

Boško Obradović, lider Dveri, pokušao je juče populističkim pričama da ubere neki poen kod glasača tokom debate u Narodnoj skupštini, međutim, u duelu sa Stefanom Krkobabićem (PUPS - Solidarnost i pravda) prošao je kao bos po trnju.

Obradović je, naime, u svom govoru izjavio da treća generacija familije Krkobabić dobija funkcije u državi, uvlačeći u priču čak i odavno pokojnog Jovana Krkobabića, utemeljivača PUPS, partije koju sada vodi njegov sin i ministar za brigu o selu Milan. Nakon tih reči lidera Dveri, reagovao je poslanik Stefan Krkobabić, koji je Boška, narodski rečeno, vratio na fabrička podešavanja.

- Vidim da smeta gde će da budu Milan Krkobabić, Goran Vesić... Nama o kulturi dijaloga pričaju oni koji su donosili kamen za kupus u narodnu Skupštinu, izjavljujući da je to kamen sa Kosova. Onda kažu nepotizam? Gospodine Obradoviću, vi ste vašeg oca kandidovali i imenovali za člana komisije za glasanje i to svi znaju. I šta je tu problem? Vi nekome pričate o nepotizmu. U kakvom ovom vremenu živimo. Čim nas pominjete, znači da nismo baš tako nebitni - poručio je, između ostalog, mladi Krkobabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading