ALBANSKOM LUDILU NEMA KRAJA: Nove optužbe na račun naše zemlje!

Autor:

Vesti

08.10.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane privremenih institucija na Kosovu Armend Mehaj izneo je danas navode o tome kako Srbija evropskim novcem kupuje oružje.

ALBANSKOM LUDILU NEMA KRAJA: Nove optužbe na račun naše zemlje!

Foto: Tanjug/AP

Ministar odbrane privremenih prištinskih institucija Armend Mehaj optužio je danas Srbiju da novcem dobijenim od evropskih zemalja kupuje rusko i kinesko oružje, prenosi Reporteri.

- Srbija se krije u sivoj zoni, uzima novac iz Evrope i kupuje rusko i kinesko oružje. Srbija mora da oseti pritisak evropskih zemalja- rekao je Mehaj na seminaru Parlamentarne skupštine NATO-a koji se održava u Prištini.

Prema mišljenju Mehaja, "mora da postoji jasna poruka partnera da ne možete da igrate na obe strane".

Mehaj je dodao da je KFOR bio od pomoći KBS-u, a da je fokus njegovog rada kao ministra priprema tzv. Kosova za članstvo u NATO-u.

Ministar lažne države izneo je ove optužbe nakon obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u kome je spomenuo da je Kosovo prepuno vojnika Zapadnih zemalja.

Može se zaključiti da ovakvim ponašanjem prištinske institucije ne žele da rade na stabilizaciji odnosa, već svojim izjavama dodatno dižu tenzije u južnoj srpskoj pokrajini. 

Republika

Foto: Tanjug/Profimedia

Bivši predsednik Vlade tzv Kosova Avdulah Hoti

Takođe, posle izjava nekadšnjeg kosovskog premijera, jasno je aktuelna vlast nepriznate države stoji na staklenim nogama, te da zapaljivim izjavama pokušava da kupi političke poene.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading