VUČIĆ O "GOSPODARENJU" ALBANACA: Bilo je mnogo gospodara u Srbiji, malo ih se zadržalo!

Autor:

Vesti

09.09.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srbije najavio je saopštenje teških odluka za subotu. Nakon sednice Nacionalnog saveta bezbednosti govoriće više o situaciji na KiM.

VUČIĆ O "GOSPODARENJU" ALBANACA: Bilo je mnogo gospodara u Srbiji, malo ih se zadržalo!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Nakon sastanka sa predsednicom Mađarske, lider Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja medija, među kojima je bilo i to kako komentariše navode vlasti u Prištini da su gospodari Kosova.

- Gospodara je uvek bilo mnogo, inostranih nad našim narodom, a malo ih se zadržalo, a koliko će se ovi gospodari zadržati to ćemo tek da vidimo. Mislio sam da se stvari u međunarodnom pravnom poretku zasnivaju na dogovorima u Briselu, a ne na nečijim željama da gospodare nad nečim. Mislio sam da će da kaže nešto o pravu, o povelji UN, o Rezoluciji, a on priča o gospodarenju - poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o prištinskim vlastima.

Vučić je najavio da će sutra, nakon sednice Nacionalnog saveta bezbednosti govoriti više o situaciji na Kosovu i Metohiji.

Ukazao je da sutra putuje i u zvaničnu posetu Abu Dabiju, na jedan dan, jer ga posle toga čeka učešće na Samitu procesa Brdo-Brioni u Sloveniji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading