Muratović optužio Azizija za pokušaj fizičkog napada!

Autor:

Vesti

05.10.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodni pokušaj fizičkog napada na njega desio se pre dva dana u Novom Pazaru.

Muratović optužio Azizija za pokušaj fizičkog napada!

Foto: facebook.com/admir.muratovic.3781

Službenik Islamske zajednici u Srbiji i jedan od inicijatora formiranja liste ”Savez za Sandžak i Dobre Bošnjane” na izborima za BNV, Admir Muratović, u novoj objavi na svom Facebook nalogu direktno je optužio albanskog propagandistu Ismeta Azizija da je uključen u procese destabiliziranja prilika u Sandžaku i da je odgovoran za navodni pokušaj fizičkog napada na njega, pre dva dana u Novom Pazaru.

- Danas, dok sam se iz grada vraćao prema kući, pešice, u društvu svoje kćerke od 6 godina, ponovo je pokušan napad na mene iz vozila u pokretu. Samo moja opreznost, ali i to sto je Božjom voljom, u istom trenutku iz suprotnog smera prolazilo auto policijske patrole, očigledno ih je odvratilo od prljavih namera - napisao je Muratović i dodao:

- Jer njihovi pogledi, pretnje mahanjem glave, najava preko Facebooka od prije neku noć, od osobe koju ne poznajem a koja je stala u odbranu "Buda", M. Hukića, čak i H. Memića, svedoči da je ovo ozbiljno planirano. Crne jakne, kapuljače, pokušaj napada pred detetom, je potpis koji je dobro poznat u delovanju klana kojem pripadaju.

Muratović se zahvalio policiji u Novom Pazaru i načelniku na brzoj i efikasnoj akciji, kao i VJT koji su ekspresno počinioce ovog napada u pokušaju, otkrili i privela pravdi.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading