SRPSKE TELEVIZIJE OVO NE PAMTE! Šešelj gostovao kod Jovane Joksimović, pa prokomentarisao njene noge! OVAKO JE REAGOVALA VODITELJKA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.09.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jutarnjem programu „Uranak“ na televiziji K1 ovog jutra gost je bio Vojislav Šešelj i uz očekivano oštre kritike na račun svojih političkih oponenata, uspeo je i da nasmeje Jovanu Joksimović.

SRPSKE TELEVIZIJE OVO NE PAMTE! Šešelj gostovao kod Jovane Joksimović, pa prokomentarisao njene noge! OVAKO JE REAGOVALA VODITELJKA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Naime, Šešelju je na samom početku gostovanja ispala bubica i Jovana je ustala da mu pomogne.

- Želeli ste da vam tu bubicu ne zakačimo kako treba i sad morate sami da je zakačite. Pošto gostujete često po emisijama onda verovatno i znate - na šta se Vojislav Šešelj nasmejao i namestio bubicu uz komentar: Ne treba da imate sumnju da sam je sada namestio kako treba.

- Nisam morala ja da vam pomažem - rekla je Jovana na šta je Šešelj odgovorio: Pa dobro, da te lepe noge malo prošetate.

- To radite svaki put dođete kod mene - kazala je Jovana Joksimović s osmehom.

Šešelj se potom izvinio urednici „Uranka“.

- Prošli put sam vam rekao da prošetate te lepe noge oko mene, možda ste se naljutili?

- Pa trebalo vam je tri godine da me pitate da li sam se naljutila - odgovorila je Jovana, a Šešelj se opravdao: Pa nismo se u međuvremenu videli. Doduše, zvali ste me celog leta ali ja kada su velike vrućine ne mogu da dođem i dodao:

- Kad ste se tek pojavili na RTS-u, onda je jedan moj sapatnik Milan Lukić rekao: „Ima noge od milion dolara!“ I onda su to svi govorili.

Jovana je sa širokim osmehom odgovorila:

- Dobro, To je davno bilo. A ako je to i dalje ostalo tako, onda sam ja srećna. Hvala vam.
Ostalo je, sigurno
- kazao je Šešelj, a potom su nastavili razgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading