Stigao odgovor Slovenaca o PIJANČENJU na Eurobasketu!

Autor:

Sport

21.09.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, "zmajčeki" su optuženi da su pojedini reprezrentativci igrali mamurni, a krivce tražili u sudijama.

Stigao odgovor Slovenaca o PIJANČENJU na Eurobasketu!

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa utakmice Slovenije i Poljske

Košarkaški savez Slovenije odgovorio je na navode u tekstu portala "bhbasket.ba" u kojem je navedeo da su pojedini reprezentativci igrali mamurni, a krivce tražili u sudijama.

Podsetimo, "zmajčeki" kao aktuelni prvaci Evrope ispali su u četvrtfinalu Eurobasketa pošto su poraženi od Poljske 90.87.

- Mi u Košarkaškom savezu Slovenije se ne bavimo ovakvim neistinitim i zlonamernim optužbama i čak ih ne komentarišemo - naveli su ljudi iz ove organizacije za slovenački “Žurnal24”.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa utakmice Slovenije i Poljske

Podsećanja radi, ovako je glasio tekst kojim su "optuženi" Slovenci.

- Mamurni od pića i ića, Zmajčeki su izašli na megdan 'napaljenoj' i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Provelo su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na pres-konfenrenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga, jer je dobro znao šta su napravili samo 15-ak sati pre veoma bite utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je reč - stoji u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading