Dajana Paunović u poseti Gračanici! Direktorka humanitarne fondacije SNAŽNOM PORUKOM oduševila sve: "Mi smo jedno, uvek i zauvek"

Autor:

Zabava

21.09.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka humanitarne fondacije, Dajana Paunović posetila je Gračanicu, gde je prisustvovala i uveličala njihovu slavu.

Dajana Paunović u poseti Gračanici! Direktorka humanitarne fondacije SNAŽNOM PORUKOM oduševila sve: "Mi smo jedno, uvek i zauvek"

Foto: Privatna arhiva

Bivša voditeljka Pinka i direktorka humanitarne fondacije, Dajana Paunović posetila je danas Gračanicu, kako bi sa njima proslavila slavu. Dajana je uveličala njihov praznik, ali je prisustvovala i brojnim manifestacijama, koje su je ostavile bez teksta. 

Dajana je istakla koliko je za nju lično sam događaj važan, pa je podelila i utiske nakon što su se sve manifestacije održala.  

Republika

Foto: Instagram.com

Dajana Paunović Instagram

 

- Divno je danas biti u Gračanci na obeležavanju praznika rođenja Presvete Bogorodice i Dana opštine Gračanica. Liturgija, litije, sečenje kolača i još brojnih manifestacija je nešto čime ovo obeležavanje svrstava Gračanicu u mesto koje vredi posećivati uvek - započinje Dajana i dodaje:

 

- Vernom narodu srećan praznik. Meštanima Gračanice, čestitam  Dan Opštine, opštine dobrih domaćina, čestitih i vrednih ljudi koji svojim zalaganjem, nesebičnim radom i trudom doprinose da njihovo okruženje bude sve bolje i bolje.

- Mi smo ćemo uvek biti tu da vam pomognemo da u različitim segmemtima života budete uspešniji i bolji jer je zajednički cilj da nas iz dana u dan ima sve više. Ovo je bila prilika da pokažemo da smo jedno, uvek i zauvek - napisala je direktorka humanistarne fondacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading