Hari Mata Hari ima VANBRAČNOG SINA, svi kažu da je preslikan otac: Evo kako izgleda pevačev naslednik, a priča o njegovom začeću će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

21.09.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hari Mata Hari ima vanbračnog sina koji danas izgleda identično kao otac!

Hari Mata Hari ima VANBRAČNOG SINA, svi kažu da je preslikan otac: Evo kako izgleda pevačev naslednik, a priča o njegovom začeću će vas ŠOKIRATI!

Foto: ATA Images

Pevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari imao je ispunjen i turbulentan ljubavni život, te je tako sa 20 godina stupio u brak sa surpugom Aidom, sa kojom ima sina Damira i ćerku Nađu. Međutim, Hari je imao i aferu sa izvesnom Majom, sa kojom ima vanrbačnoh sina.

Mak Varešanović ima 30 godina, a njegova majka je svojevremeno otkrila da je Varešanović znao za trudnoću, te da je sve vreme bio tu.

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Mak Varašanović

 

- Od prvog dana je znao da čekam dete. Nakon što sam kod lekara saznala da sam trudna, sa sestrom i zetom sam otišla da se nađemo s Harijem, kako bih mu rekla lepe vesti, a tek nakon toga saznali su i moji roditelji. Sin je rođen 10. marta 1992. godine, a Hari je tada još bio zvanično u braku s prvom suprugom Aidom - govori Maja i dodaje:

- U periodu dok je on bio sa mnom, njih dvoje nisu bili u najboljim odnosima, ali ja u to nikada nisam ulazila, niti mogu na svoja leđa da prebacim breme da sam kriva za njihov razvod, jer nisam. On se u međuvremenu pomirio s Aidom, a tada su dobili još jedno dete. Tako da krivac za njihov prvi, ali ni drugi rastanak, sigurno nisam bila ja - rekla je Maja svojevremeno za Alo.

 

Republika

Foto: ATA Images

Hari Mata Hari

 

Mak se oženio pre nekoliko godina, a mnogi komentarišu da je isti otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading