BRUTALAN okršaj Vendi i Azdejkovića, padale ŽESTOKE UVREDE: Ti si GOLA pevačica NA VAŠARU!

Autor:

Zabava

21.09.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vesna Vukelić Vendi i Predrag Azdejković napravili haos u emisiji ''Amidži šou''.

BRUTALAN okršaj Vendi i Azdejkovića, padale ŽESTOKE UVREDE: Ti si GOLA pevačica NA VAŠARU!

Foto: printscreen/RTVPink

U ''Amidži šou'' emisiji došlo je do sukoba između pevačice Vesne Vukelić Vendi i gej aktiviste Predraga Azdejkovića.

- Niko nema ništa protiv homoseksualaca. Homoseksualac je bio i Mikelanđelo, pa je oslikao Sikstinsku kapelu. Niko nema ništa protiv Sokrata ili Aleksandra Makedonskog. Ja imam obožavaoce koji su homoseksualci i nemam ništa protiv toga. Ja imam problem sa onima koji su p****i po profesiji. Prava homoseksualaca nisu ugrožena. Oni ne žive po katakombama, partizani im ne donose sendviče, ne vijamo ih po obroncima Tare - istakla je Vendi, na šta je njena koleginica Maja Nikolić dodala:

Foto: printscreen/RTVPink

Vendi i Maja Nikolić protiv Parade ponosa

- U svoja četiri zida nek radi ko šta hoće. To se rešava u skupštini, a ne na ulici. Parada je napravljena da se napravi nemir. Kako je Putin zabranio paradu na sto godina.

- Nećemo valjda sad Putina da slušamo? - ubacio se i voditelj Ognjen Amidžić, a onda je svoje mišljenje iznela i pevačica Sanja Vučić.

- Ja sam liberalna i smatram da svako treba da iskazuje svoju slobodu, a ljubav je ljubav. O samoj paradi se ne bih izjašnjavala.

- Ja sam za Prajd. Bitno je da se održi, bitno je zbog celog društva, a ne samo za LGBT populaciju. Svi bi trebalo da podržimo Prajd. To je manifestacija koja bi trebalo da bude slavlje, ali je u ovakvoj atmosferi postala protest - uključila se i ovogodišnja kuma Prajda reperka Sajsi MC.

Foto: printscreen/RTVPink

Sajsi o Paradi ponosa

- Parada je blud i razvrat. Sodoma i Gomora. Mi, kao zemlja Svetog Save, ne treba to da dopustimo jer to urušava naš moral - bila je žustra Vendi, na šta joj je Azdejković uzvratio:

- Neko bi rekao i da gole pevačice po vašarima uništavaju moral, ali ja bih im rekao da lupaju i stao bih u zaštitu golih pevačica.

- To su ljigavi, sitni udarci. Ako gledaš zlim očima i pričaš zlim jezikom videćeš gole pevačice po vašarima, ali ja to nisam nigde videla. Pokažite mi fotografiju. Mnogo su opasnije obučene pevačice koje se vuku po skupim hotelima - odgovorila je Vukelićeva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading