Tajsonova slika u kolicima izazvala muk: Čuveni bokser otkrio od čega boluje!

Autor:

Sport

20.09.2022

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Majk Tajson i razrešio sve dileme o svom zdravstvenom stanju.

Tajsonova slika u kolicima izazvala muk: Čuveni bokser otkrio od čega boluje!

Foto: Tanjug/AP

Bivši svetski šampion u superteškoj kategoriji Majk Tajson otkrio je da je tokom avgusta bio u kolicima, i sa štapom, zbog problema sa išijasom koji ga muči.

- Imam išijas. S vremena na vreme se upali i kada se to desi ne mogu ni da pričam - kazao je čuveni bokser, koji je potom odgovorio na pitanje da li je to jedini zdravstveni problem sa kojom se suočava.

Da, hvala Bogu. to je jedini problem koji imam. Odlično sam sada.

Išijas (ishialgija) je skup simptoma koji nastaje nagnječenjem jednog od pet kičmenih korenova živaca koji zajedno čine išijadični živac, a prisutan je u donjem delu leđa, gluteusu, duž jedne noge, i praćen je trnjenjem. 

Inače, pomenute fotografije Tajsona u invalidskim kolicima pojavile su se baš u momentu kada je u svom podkastu govorio o "neminovnosti umiranja", čime je zabrinuo armiju svojih fanova širom planete.

Svi ćemo, naravno, jednog dana umreti. U poslednje vreme često pogledam u ogledalo i vidim neke mrlje na licu koje pre nisam video. Kažem sebi da sam blizu kraja, da ću vrlo skoro umreti - rekao je tada veliki šampion.

Amerikanac je prvih 19 borbi u karijeri dobio nokautom, od čega su njegovi protivnici 12 puta padali u prvoj rundi.

Prvi šampionski pojas osvojio je sa 20 godina, četiri meseca i 22 dana i tako postao najmladji šampion sveta u teškoj kategoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading