OČEKUJEM DA ĆE ČLANOVI TIMA BITI POZNATI DO KRAJA SEPTEMBRA! Brnabić otkrila: Mislim da je prirodno da on bude vicepremijer!

Autor:

Vesti

29.08.2022

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije i mandatar za sastav nove Vlade Srbije, Ana Brnabić, izrazila je danas očekivanje da će članovi njenog novog tima biti poznati do kraja septembra.

OČEKUJEM DA ĆE ČLANOVI TIMA BITI POZNATI DO KRAJA SEPTEMBRA! Brnabić otkrila: Mislim da je prirodno da on bude vicepremijer!

Foto: Tanjug/N. MIHAJLOVIĆ

Brnabić je na RTS-u rekla da razgovori sa potencijalnim koalicionim partnerima nisu laki i istakla da nisu važne funkcije, već rezultati.

- Važno je da imamo tim koji je hrabar, efiskan i spreman da žrtvuje svoju energiju i vreme, jer nema mesta za bilo šta drugo osim predanog rada - istakla je Brnabić.

Odgovarajući na pitanje da li će Ivica Dačih biti viceprmejer, ona je rekla da se pretpostavlja da je to prirodno i potvrdila da će Miloš Vučević i Siniša Mali biti potpredsednici, kao i da će sva trojica imati i ministarska mesta.

Brnabić je rekla da se još razmišlja o tome koliko resora će imati nova vlada.

Navela je da su ključna pitanja mir i stabilnost, KiM i energetska bezbednost, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading