VUČIĆ OSTAJE U BRISELU! Petković otkrio: Borili smo se za mir, predsednik će u petak imati najvažnije obraćanje!

Autor:

Vesti

18.08.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano obraćanje lidera Srbije nakon trilateralnog sastanka u Briselu održaće se sutra, saopštio je Petar Petković direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

VUČIĆ OSTAJE U BRISELU! Petković otkrio: Borili smo se za mir, predsednik će u petak imati najvažnije obraćanje!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Petar Petković i Aleksandar Vučić

Nakon završenog trilateralnog sastanka u Briselu, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je novinarima da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće obraćati, već će sutra obratiti javnosti.

- Mislili smo da je moguće postići kompromis. Niko se neće obraćati iz naše delegacije - saopštio je novinarima Petković.

On je poručio da se delegacija Beograda borila za mir, stabilnost, kompromisna rešenja, zbog čega će, kako je rekao, predsednik Vučić i ostati još izvesno vreme u Briselu.

- Predsednik Vučić će se sutra po povratku u Beogradu obratiti javnosti i biće to jedno od njegovih najznačajnijih obraćanja javnosti - rekao je Petković i precizirao da će se Vučić obratiti sutra posle podne ili uveče. 

Podsetimo, Aleksandar Vučić zakazao je iz Brisela sastanak sa Srbima sa Kosova i Metohije koji će se održati u nedelju u 11 sati u Palati "Srbija" u Beogradu.

Na sastanak su pozvani svi politički i institucionalni predstavnici Srba sa KIM, čelnici Srpske liste, svi srpski gradonačelnici, načelnici okruga, direktori bolnica.

Kako su preneli mediji, ovaj sastanak koji je Vučić zakazao sa predstavnicima Srba sa KiM ne sluti na dobre vesti iz Brisela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading