VUČIĆ I STOLTENBERG SASTAJU SE U SREDU! Važni razgovori o problemima na Kosovu i Metohiji!

Autor:

Vesti

12.08.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg razgovaraće u sredu, u sedištu vojne alijanse u Briselu, sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i potom sa premijerom privremenih vlasti u Prištini Aljbinom Kurtijem.

VUČIĆ I STOLTENBERG SASTAJU SE U SREDU! Važni razgovori o problemima na Kosovu i Metohiji!

Foto: NATO

Kako je NATO najavio saopštenjem najpre će se Stoltenberg sastati sa predsednikom Vučićem, nakon čega će održati zajedničku konferenciju za štampu u 15.30 časova.

Vučić je, juče u izjavi novinarima, najavio da će 17. i 18. avgusta boraviti u Briselu, i da će razgovarati sa generalnim sekretarom NATO Stoltenbergom, kao i učestvovati u dijalogu sa Prištinom.

Kazao je da je razgovar sa Stoltenbergom važan zbog uloge koju NATO i KFOR imaju na KiM.

- To će biti dalji razgovori o uspostavljanju dobre saradnje, dobre komunikacije koja je veoma važna u kriznim momentima. Nadam se da ćemo imati dobar razgovor. Imali smo već telefonski razgovor i dogovorili smo da sednemo i o svim problemima na KiM, posebno na severu razgovaramo u Briselu - naglasio je Vučić, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Rade

12.08.2022 20:50

Zašto ide uopšte kada ćemo mi biti krivi a on će se biti u grudi. Stotenberg se jasno zna čiji je. Treba li mu se skuti ljubiti. Sve ovo oni i izazivaju. Najgore je što u kući imamo izdajnike koji su zaštićeni kao beli medved a naša vlast im ništa nesme.

Mirko

12.08.2022 20:56

U jednu od naših banaka sam redovno slao novac. Imao sam problema da podignem Moj novac. Sada se ta banka preselila u Vrnjačku banju. Slao sam koliko sam mogao mesečno. Pored sve moje dokumentacije ažurirane ove godine morao sam ih zvati i pitati šta je problem? Navodno trebam još šta potpisati ili da vrate novac ovamo. Zamolio sam ih da odmah vrate i nikada više!