TRIFUNOVIĆ IZVREĐAO ĐUKANOVIĆA, USLEDIO BRUTALAN ODGOVOR: Ljudski ti kažem, ostavi se belog!

Autor:

Vesti

04.08.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perjanica opozicije i nekadašnji predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović žestoko je napao poslanika iz redova Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića i eskpresno dobio žestok odgovor.

TRIFUNOVIĆ IZVREĐAO ĐUKANOVIĆA, USLEDIO BRUTALAN ODGOVOR: Ljudski ti kažem, ostavi se belog!

Foto: estock.com/Tanjug/j. Ilić

Strasti oko tvita funkcionera naprednjaka Vladimira Đukanovića o denacifikaciji Balkana se ne smiruju.

Jedan od onih koji je u više navrata napadao Đukanović je i glumac Sergej Trifunović koji se na Tviteru obrušio na poslanika naprednjaka nazivajući ga pogrdnim imenima.

- Iz priloženog vidiš dakle adv_djukanovic da se pojam lustracije odnosi isključivo na nosioce političkih funkcija, a ne ortake na pečurkama koji žderu autobuse. Treba te pustiti u prirodu, da trčkaš - napisao je Trifunović.

 

Ekspresno je reagovao Đukanović.

- Činjenica je da si ti zbog korišćenja opijata politički neprihvatljiva osoba. Zato i moraš da budeš lustriran bar dok se ne izlečiš, ako je to uopšte moguće. Spreman sam da ti pomognem, jer ljudima koji su posrnuli u životu nikako se ne sme dalje podmetati noga, već im se mora pomoći - naveo je Đukanović.

Rasprava se tu nije završila, pošto je Trifunović nastavio sa uvredama.

- Dakle, goveče odbija da se opismeni i pametniji je od vikipedije, brži od gugla. Unutrašnjost hazjajinovog rektuma je izgleda najbolji opijat - napisao je Trifunović.

 

 

I opet je dobio i više nego direktan odgovor.

- Evo, opet si uzeo crtu. Nema smisla šta činiš prema sebi. Zaista želim da ti pomognem, jer jesi sjajan glumac. Inteligentan si čovek i znam da nisi pokvarena osoba. Imaš potrebu da se dokazuješ na glup način da bi bio primećen. Ljudski ti kažem, ostavi se belog - napisao je Đukanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Перагеније

05.08.2022 09:56

Ко овог лика није срео уживо не би веровао шта све филмска шминка може да сакрије. И још га натерају да не "тикује"....

Podesen

05.08.2022 10:03

Potrošio onih 500 000 e što dobio pa sad traži još,navikli ste ga .