Nakon susreta Marić poručio Trifunoviću samo jedno: OD SERGEJA JE I KUČE HRABRIJE!

Autor:

Vesti

06.07.2022

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik PSG pohvalio se da je "namazao go*nima" poznatog novinara, međutim, istina je malčice drugačija.

Nakon susreta Marić poručio Trifunoviću samo jedno: OD SERGEJA JE I KUČE HRABRIJE!

Foto: YouTube/Printscreen

Sergej Trifunović, glumac i nekadašnji predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG), pohvalio se da je naleteo na ulici na novinara Milomira Marića i da ga je "namazao go*nima". Međutim, Marić tvrdi da Trifunović uopšte nije bio tako hrabar, kako se predstavlja, te da je čak i glumčev pas, koga je u tom trenutku šetao, bio kuražniji od njega!

- Nije temperatura problem, već jara. Ali dobri Alah vam kat-kad pošalje oazu u vidu kruške s vašara. Tako sam danas naleteo na Milomira Marića i namazao ga go*nima za sve vas. Prijatno veče želim - napisao je Trifunović na društvenoj mreži Tviter.

 

 

U razgovoru za Srpski telegraf Marić detaljno objašnjava šta se dogodilo.

- Prošli smo jedan pored drugog na ulici, sreli smo se na Dorćolu, samo je nešto dobacio, nisam ga dobro čuo ni šta je tačno izgovorio. Nije bilo tako kao što on kaže. Vodio je kuče i kuče deluje pametnije i otresitije od njega. Pogledalo ga je kuče da li je normalan - kaže Marić i dodaje:

Foto: printscreen/happytv

Milomir Marić

- Nisam mu ništa odgovorio, nek priča šta hoće, meni je to kao vetar.

Poznati novinar kaže da su Trifunović i on nekad bili veliki prijatelji.

Foto: Republika

Sergej Trifunović

- Mi smo nekad bili baš dobri, ali nije to bio prijatan susret, i meni je žao, bez obzira na to što se dešavalo, on meni ne može da oprosti što nije postao srpski Zelenski i što Srbija nije sravnjena sa zemljom. Ja ga potpuno razumem i mislim da je on odličan glumac, ali da nije rođen za politiku niti razume šta ja govorim i šta radim jer mu neko nije napisao tekst - istakao je Marić.

Pozvali smo i Trifunovića za komentar na Marićeve navode, ali čim je čuo iz koje redakcije zovemo, poručio je: "Aj, ćao" i prekinuo vezu.

Još neki Trifunovićevi incidenti

1. Napadnut kaišem pred Skupštinom

Tokom protesta pred Skupštinom (2020), dok je snimao okupljene, neko od njih ga je udario foto-aparatom u glavu, ali i, kako se videlo na snimku, kaišem. Trifunoviću je bila krvava glava, a nezvanično se pominjalo da je napad izvršio neko od desničara

2. Izazvao sudar, pa pobegao

Trifunović se na Novom Beogradu zakucao u autobus GSP, pa odmah pobegao s lica mesta. Glumac je prešao u zaustavnu saobraćajnu traku i automobilom reno megan udario u zadnji levi deo vozila. Policija je kasnije pronašla Trifunovićevo vozilo, ali ne i njega, što je on na Tviteru prokomentarisao rečima da nema potrebe da se diže prašina i da je otišao kući da "nahrani mačke"

3. Snimao se na biračkom mestu

Mada je, prema pravilima, zabranjeno neovlašćeno snimanje i fotografisanje na biračkom mestu, Trifunović se na poslednjim izborima snimao kako glasa. Pored toga, on je komentarisao u kameru, uz more psovki, ostale učesnike na izborima

4. Neregistrovan motor, ignorisao policiju

Mediji su pisali da je Trifunović nedavno isključen iz saobraćaja jer je vozio neregistrovan motocikl, kao i da se prvobitno nije zaustavio na znak policajca 5. Nosio majicu s likom ratnog zločinca Trifunović se u Sarajevu, na premijeri filma "Montevideo, bog te video", pojavio u majici s likom Jovana Divjaka, za kojim je Srbija raspisala poternicu zbog sumnje da je počinio ratni zločin nad pripadnicima JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu 1991. Trifunović se pravdao da mu je majica poklonjena i da nije znao ko je na njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading