ĐUKANOVIĆ RAZMONTIRAO MAJIĆA: Imate li bar trunku stida?! SAMO VI NEMOJTE O NEZAVISNOM PRAVOSUĐU!

Autor:

Vesti

20.07.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Vladimir Đukanović i funkcioner Srpske napredne stranke žestoko je kritikovao sudiju Miodraga Majića.

ĐUKANOVIĆ RAZMONTIRAO MAJIĆA: Imate li bar trunku stida?! SAMO VI NEMOJTE O NEZAVISNOM PRAVOSUĐU!

Foto: Tanjug

Đukanović se osvrnuo na gostovanje Majića na tajkunskim televizijama u kojem je sudija Apelacionog suda ocenio da su za "kolaps pravosuđa krive i njegove kolege".

Stavovi o pravosuđu koje je Majić izrekao na hejterskoj televiziji N1 izrevoltirali su Đukanovića zbog čega je rešio da se oglasi na Tviteru.

- Gospodine @misamajic, imate li makar trunku obraza kada sebi dajete za pravo da etiketirate ljude koje nikada niste ni videli, ni upoznali? Imate li stida da govorite o stanju u pravosuđu baš vi koji ste sve moguće stepenice u napredovanju volšebno preskočili? - upitao je Đukanović.

 

 

- Razumem želju onih na čijim travnjacima ste rado viđen gost. Oni žele da drže pod kontrolom naše pravosuđe i obilato finansiraju vašu organizaciju preko koje vrše užasan pritisak na sudije i tužioce. Vas žele na čelu našeg pravosuđa. Otuda, samo nemojte vi o nezavisnosti da govorite - dodao je funkcioner naprednjaka.

 

Majić se nije oglašavao ovim povodom do objavljivanja ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading