NISAM IMALA NAMERU DA PREKRŠIM RUSKE ZAKONE: Zvezda ženske NBA lige moli sud da joj "ne okonča život"

Autor:

Svet

04.08.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presuda se očekuje u 10.45 časova po istočnom vremenu.

NISAM IMALA NAMERU DA PREKRŠIM RUSKE ZAKONE: Zvezda ženske NBA lige moli sud da joj "ne okonča život"

Foto: Tanjug/AP

Britni Griner

Pritvorena zvezda WNBA Britni Griner izvinila se i zatražila popustljivost u emotivnom govoru u ruskoj sudnici u četvrtak na kraju suđenja za šverc droge, uoči očekivane presude.

- Nikada nisam htela nikoga da povredim, nikada nisam htela da dovedem u opasnost rusko stanovništvo, nikada nisam nameravala da prekršim bilo koji zakon ovde - rekla je Grinerova u zgradi gradskog suda u Himkiju.

- Iskreno sam pogrešila i nadam se da u vaša presuda neće okončati moj život ovde. Znam da svi pričaju o političkom pijunu i politici, ali nadam se da je to daleko od ove sudnice.

- Želim još jednom da kažem da nisam imala nameru da prekršim bilo koji ruski zakon. Nisam imala nameru. Nisam planirala zaveru niti nameravala da izvršim ovaj zločin - dodala je ona.

Presuda se očekuje u 10.45 časova po istočnom vremenu.

Podsetimo, Grinerova je uhapšena pre oko šest meseci, a ruski tužioc je tereti za pokušaj krijumčarenja manje od jednog grama ulja kanabisa u njenom prtljagu na moskovskog aerodromu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djoka

05.08.2022 08:49

Majmunce zamislilo da je i ono neki K.... E, vidis, nisi cero. Sad malo da okopavas luk. Nije to puno vremena, sta je to devet godina, mlada si - a kondicije imas. Bices bolja kad izadjes.