HULIGANSKI ISPAD OPOZICIONIH EKSTREMISTA: Opsadno stanje u Novom Sadu, šačica hejtera pravi haos! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.07.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvedočeni Srbomrsci među kojima su lažni frilenser Miran Pogačar, aktivista Demokratske stranke Dejan Bagarić i Brajan Brković vinovnici su incidenata isped Skupštine grada Novog Sada.

HULIGANSKI ISPAD OPOZICIONIH EKSTREMISTA: Opsadno stanje u Novom Sadu, šačica hejtera pravi haos! (VIDEO)

Foto: twitter.com/DetektorLaži

Ispred zgrade Skupštine grada Novog Sada došlo je do koškanja i incidenata između obezbeđenja i šačice osvedočenih Srbomrzaca zbog kojih je morala da reaguje i policija.

Kako se može videti na snimcima objavljenim na društvenim mrežama, u nasilnim protestima učestvuje i Brajan Brković, poznat po tome što je uništavao srpske zastave po Novom Sadu.

 

 

Na protestu je i Dejan Bagarić, aktivista Demokratske stranke na čijem je čelu Zoran Lutovac, poznat po nasilnim akcijama po Novom Sadu.

 

 

Do koje mere je ludilo opozicionih hejtera uzelo maha svedoči i zahtev lažnog frilensera Miran Pogačar da se na sednici obrati Nebojša Milenković, osoba koja je iscrtanu srpsku trobojku nazivala "ordinarnim kičem", a crtanje srpske zastave proglasio "talibanizacijom"!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading