PRONAĐEN LEŠ U STANU U NOVOM SADU! Vatrogasci morali da razvaljuju vrata!

Autor:

Hronika

19.07.2022

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stanu u Vojvođanskoj ulici u novosadskom naselju Grbavica u blizini Limanske pijace danas oko 13 sati pronađeno je telo starijeg muškarca.

PRONAĐEN LEŠ U STANU U NOVOM SADU! Vatrogasci morali da razvaljuju vrata!

Foto: ST/P. DIVAC

Policija vrši uviđaj

Kako saznajemo od doktorke Nikoline Marić iz novosadske hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv u 12 časova i 58 minuta, a na licu mesta konstatovali su smrt muškarca starog 82 godine.

Vatrogasci su morali da obiju stan po pozivu porodice nesrećnog muškarca.

Komšija kog smo zatekli u prizemlju zgrade kaže da je video vatrogasce, ali da je mislio da je došlo do manjeg požara ili da je nekome izgoreo ručak.

Po rečima drugog komšije koji poznaje sina nesrećnog muškarca, porodica je pozvala policiju i vatrogasce jer se čovek nije javljao više časova, što je bilo neobično za njega.

Porodica je pokušala da uđe u stan, ali je ključ ostao sa druge strane brave, pa oni nisu mogli da otključaju rezervnim ključem, pa su u pomoć pritekli vatrogasci. Nažalost ovom muškarcu nije bilo spasa.

Policija je na licu mesta izvršila uviđaj, a uzrok smrti biće poznat nakon istrage, ali kako smo uspeli nezvanično da saznamo, na licu mesta nema tragova nasilja, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading