"Znam zašto me HRVATI MRZE"! Vučić brutalno raskinkao laži iz Hrvatske!

Autor:

Vesti

18.07.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić kaže da mu Hrvati nisu dozvolili da poseti Jasenovac, jer im on smeta.

"Znam zašto me HRVATI MRZE"! Vučić brutalno raskinkao laži iz Hrvatske!

Foto: Printskrin/RTV PINK

- Razumem ja zašto sam Hrvatima kriv i zašto me mrze. I ja bih da sam na njihovom mestu, samo ne bih imao tako tupave razloge - rekao je Aleksandar Vučić.

- Srbija je bila do kolena Hrvatskoj uvek, vladari su im služili, nikome nije palo napamet da pusti tužioce da rade svoj posao pa da se podigne optužnica za ubistvo dece na Petrovačkoj cesti. Ćutimo kad pričate na samitima o velikosrpskoj agresiji - a Jasenovac tišina, ne sme da se ćuti o srpskim žrtvama. Jasenovac je za nas zabranjeno mesto. Mi ćemo da radimo tako da u glavama srpske dece to ne bude zabranjeno mesto. Biće velike promene u našem obrazovnom sistemu, ali ćemo ulagati i u virtuelne serije, knjige, da ljudi mogu da znaju šta se tu dogodilo. Kao što mi ne smemo da nipodaštavamo žrtve drugih naroda, tako ni naše žrtve neće niko bacati pod noge.

- U pravu je ministar Selaković, nigde ne piše da imamo obavezu, ali kad god sam išao u BiH, uzmem telefon i obavestim Bakira Izetbegovića.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading