Sledi ŠOK i za SRBIJU i za REGION, ali i EVROPU! Vučić iznosi neoborive činjenice posle zabrane Hrvatske da poseti Jasenovac!

Autor:

Vesti

17.07.2022

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski ministar je izneo brutalne laži o tome da “nisu bili obavešteni” o nameri predsednika Vučića da poseti Jasenovac.

Sledi ŠOK i za SRBIJU i za REGION, ali i EVROPU! Vučić iznosi neoborive činjenice posle zabrane Hrvatske da poseti Jasenovac!

Foto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ

Predsednik Srbije sutra će izneti frapantne činjenice i dokaze o najnovijim lažima ustaške vlade Andreja Plenkovića.

- Prema neslužbenim informacijama, doznali smo da bi predsednik Vučić uz posetu Hrvatskoj posetio i Jasenovac, Pakrac i ne znamo koja još mesta, ali to smo neslužbeno saznali što je neuobičajeno u komunikaciji. Taj izostanak službene komunikacije smatramo da je neprihvatljiv - kazao je Gordan Grlić Radman i slagao, prenosi Alo.

Podsetimo, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću hrvatske vlasti zabranile su privatnu posetu Jasenovcu!

Zbog ovog skandala oglasili su se mnogi domaći zvaničnici, između ostalog i ministar spoljnih poslova Nikola Selaković koji je objasnio zbog čega su objašnjenja iz Hrvatske besmislena i zašto je ovo još jedan antisrpski potez koji je stigao iz susedne države.

Predsednik bi trebalo sutra u 18 časova da se obrati javnosti.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading