Mislili ste da ste u fudbalu sve već videli, grdno se varate: Jedan meč je u potpunosti promenio pogled na ovu igru! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.07.2022

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika novina zahvatila je evropski fudbal.

Mislili ste da ste u fudbalu sve već videli, grdno se varate: Jedan meč je u potpunosti promenio pogled na ovu igru! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Prijateljski meč između nemačkog Kelna i zvaničnog šampiona Italije, ekipe Milana ušao je u anale fudbalske igre.

Naime, ovo je prvi fudbalski meč tokom koje su određene kamere pored standardnih pozicija bile postavljene i na određene fudbalere, pa su ljubitelji fudbala koji su ovaj meč pratili putem TV prenosa imali mogućnost da vide dešavanja na terenu direktno iz perspektive fudbalera.

Sve navedeno dalo je potpuno novi doživljaj fudbalske igre, ali se mora napomenuti da kamere nisu sprečavale fudbalere da prikažu sve ono što ih krasi kada su majstorije u pitanju.

Kako je sve izgledalo možete pogledati na sledećem snimku:

 

 

Treba napomenuti da su pojedini igrali tokom susreta bili i ozvučeni što je omogućilo gledaocima pored malih ekrana da čuju i direktnu konverzaciju između samih aktera meča.

Možda i najmanje važno, jeste činjenica da je meč između Kelna i Milana završen trijumfom italijanske ekipe rezultatom 2:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading