Sada i zvanično: Crvena zvezda se oprostila od još jednog stranca!

Autor:

Sport

17.07.2022

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez koji je sasvim očekivan.

Sada i zvanično: Crvena zvezda se oprostila od još jednog stranca!

Foto: Starsport

Loi Dioni i Aksel Bakajoko

Iako je već bilo jasno da su dani Aksela Bakajoka na najvećem srpskom stadionu odbrojani, Fudbalski klub Crvena zvezda danas se i zvanično oprostio francuskog fudbalera.

Tim povodom na zvaničnoj klupskoj Instagram stranici crveno-beli su objavili:

 

 

Dvadesetčetvrorogodišnji fudbaler tako napušta srpsku prestonicu nakon svega pet odigranim mečeva u crveno-belom dresu tokom kojih nije ubedio nikoga na beogradskoj "Marakani" da je igrač koji ima kvalitet za klub koji pretenduje ponovnom učešću u grupnoj fazi Lige šampiona.

Aksel Bakajoko je svoju fudbaku karijeru započeo u mlađim kategorijama pariskog Red Stara, a u periodu od 2014. do 2020. godine bio je član milanskog Intera, ali je uglavnom taj period provodio na pozajmicama u Sošou i Sent Galenu.

Foto: crvenazvezdafk.com

Saradnja nije dugo trajala - Aksel Bakajoko prilikom predstavljanja sa Svetozarom Mijailovićem i Mitrom Mrkelom

 

Krajem decembra 2020. godine stigao je u redove beogradske Crvene zvezde, ali je saradnja prekinuta nakon godinu i po dana i pored činjenice da je Bakajoko sa crveno-belima imao potpisan ugovor na tri i po godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading