NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA! Predsednik Srbije pozvao građane da šalju fotografije naše zemlje! Pobedniku nagrada!

Autor:

Vesti

31.05.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove rubrike na zvaničnoj internet stranici predsednika Republike su u pripremi.

NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA! Predsednik Srbije pozvao građane da šalju fotografije naše zemlje! Pobedniku nagrada!

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je zakletvu za drugi predsednički mandat. Nakon ceremonije polaganja zakletve, na predsedničkom profilu na svim društvenim mrežama, kao i na zvaničnoj internet stranici predsednika Republike, pojavile su se nove fotografije, novog – “starog” predsednika.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

U planu su i brojne novine, a jedna od njih je i rubrika u kojoj će predsednik pozvati građane da na adresu e-pošte nasanajlepsasrbija@predsednik.rs šalju fotografije koje na najbolji način predstavljaju prirodne lepote Srbije, ali i istorijske znamenitosti i druga važna obeležja koja daju jedinstven i poseban pečat prepoznatljivosti naše zemlje.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

Predsednik će jednom nedeljno odabrati fotografiju koju će objaviti na svom Instagram profilu @buducnostsrbijeav, a na kraju godine će i nagraditi autora fotografije sa najviše sviđanja. Takođe, u pripremi su i nove rubrike na zvaničnoj internet stranici predsednika Republike, o kojiima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading