PREDSEDNIK SRBIJE ODBRUSIO JURATOVIĆU: Misle da imaju pravo da NAREĐUJU kako će Srbija da se ponaša, nađite nekoga ko će da ispunjava vaše interese, JA NEĆU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.05.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji otvaranja Sajma automobila na Beogradskom sajmu nakon čega je odgovarao na pitanja novinara. Jedno od pitanja ticalo se nedavne zamerke poslanika nemačkog parlamenta.

PREDSEDNIK SRBIJE ODBRUSIO JURATOVIĆU: Misle da imaju pravo da NAREĐUJU kako će Srbija da se ponaša, nađite nekoga ko će da ispunjava vaše interese, JA NEĆU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Aleksandar Vučić

 

Prethodno je poslanik nemačkog Bundestaga Josip Juratović izjavio da Vučić jednu priču priča u Moskvi, drugu Evropskoj Uniji, a treću u Srbiji.

- Hajde da analiziramo to što ja govorim. Kada odem u Moskvu, na konferencijama za novinare pred Vladimirom Vladimirovičem kažem da se Srbija nalazi na evropskom putu i da želi dobre odnose sa Rusijom - rekao je i dodao:

 

 

- Kad odem u Brisel kažem da Srbija želi da sačuva dobre odnose sa Ruskom federacijom, iako se nalazi na evropskom putu. Kad odem u Ameriku i kad uđem u ovalnu sobu gde je predsednik Tramp, kada je rekao nešto loše o Kini i pitao da li i ja imam takvo iskustvo, ja sam rekao:"Ne, mi sa Kinezima imamo odlično iskustvo, to su naši prijatelji". -

- Kada odem u Kinu, osim što govorim s poštovanjem o njima i svim ostalim drugim partnerima, i njima uvek i na svakom mestu kažem da se Srbija nalazi na evropskom putu - kazao je.

- Problem je u tome što ti ljudi misle da imaju pravo da kreiraju politiku Srbije, da imaju pravo da naređuju kako će Srbija da se ponaša - zaključio je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Avram

12.05.2022 11:06

Jedan,nikome vazan pomocni radnik, izgovara ono sto mu je naredjeno. Velika je verovatnoca da vodi poreklo nekog "izbeglice" po zavrsetku II sv. rata.