VUČIĆ ODBRUSIO NEMAČKOM NOVINARU: Gde ste bili 1999? IMAJTE POŠTOVANJA!

Autor:

Vesti

05.05.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić ponovio da je Srbija zemlja koja poštuje teritorijalni integritet BiH.

VUČIĆ ODBRUSIO NEMAČKOM NOVINARU: Gde ste bili 1999? IMAJTE POŠTOVANJA!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Novinar nemačkih novina Dojče Vele dobio "po nosu" od Vučića kada ga je upitao gde su bili kada je ugrožen teritorijalni integritet Srbije 1999. godine.

- Molim vas, imajte poštovanja prema zemlji u kojoj je ubijeno 82 dece - rekao je predsednik.

Foto: Tanjug/AP

NATO bombardovanje 1999.

 


Vučić je još jednom ponovio da Srbija poštuje teritorijalni integritet BiH i nazvao besmislicama priče da Srbija planira da napadne tu zemlju, prenose beogradski mediji. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je novinara nemačkog Djoče Velea gde je bila podrška celog sveta teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije tokom NATO agresije 1999. godine.

Vučić je još jednom ponovio da Srbija poštuje teritorijalni integritet BiH i nazvao besmislicama priče da Srbija planira da napadne tu zemlju.

Tako sladostrasno kao što sada pričate o teritorijalnom integritetu BiH ili Ukrajine, zašto tako niste govorili 1999. godine o Srbiji kada se otimao deo naše zemlje? – rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading