HRVATI SLAVE PUTINA I LIKUJU! Zbog Putinove PRODAJE Kosova zapalili se mediji u regionu!

Autor:

Vesti

26.04.2022

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izjave ruskog predsednika Vladimira Putina, oglasili su se mediji u regionu, od kojih hrvatski i prištinski likuju i veličaju Putinove stavove.

HRVATI SLAVE PUTINA I LIKUJU! Zbog Putinove PRODAJE Kosova zapalili se mediji u regionu!

Foto: Tanjug/AP

- Putin za famoznim stolom ponizio Vučića - naslov je na portalu jednog hrvatskog medija.

Republika

Foto: Printscreen

 

Hrvatski mediji su iskoristili priliku da kroz prenošenje ishoda sastanka Vladimira Putina i Antonija Gutereša likuju zbog skandalozne izjave predsednika Rusije u kojoj je poistovetio nezavisnost Donjecka i Luganska sa nezavisnošću Kosova.

Podsetimo, tim povodom su se oglasili i prištinski mediji koji su objavili da "Donjeck, Lugansk i Kosovo imaju isto pravo da se otcepe"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Rasa

26.04.2022 20:11

Neka se Pristina i Zagreb ne raduju mnogo jer posle Ukraine doci ce oni na red. Tek da vide ko je Putin!

Odgovori 34 6
Јанко

26.04.2022 23:17

Шта се чудите путинофили, правите се да је ово изненађење? Ваљда сте од почетка разумели како ствари стоје, али било вас је брига за своју земљу! Каква бре "бомба".... Само дебили мисле да ће неки политичар да ради нешто "из љубави", па још не према свом, него према туђем народу. Господе Боже!!

Odgovori 3 16
Zoran

27.04.2022 09:15

Kada su naši pametnjakovići šiptarske secesioniste proglasili iridentom (pokret koji se bori za prisajedinjenje matice) niko reč nije beknuo. E, pa sada je proces pri kraju. Pametni su na vreme unovčili patriotizam i za debele pare prodali imovinu i po Beogradu kupovali stanove ne pitajući za cenu, a usput uredno dve decenije primali uvećanu "kosovsku platu". I baš im bilo lepo. Ko nije zbrisao u penziju, moraće ponovo da radi.

Odgovori 15 1